Компанія Ньюстоун -  більше 12 років на ринку виробів з каменю: Акрил, Кварц, Керамограніт, Мармур, Граніт та інші види каменю.

На нашому сайті ви можете ознайомитися з деякими нашими роботами, вибрати матеріал, скористатися калькулятором столешниць. Для партнерів - особливі умови!

Як відбувається наша взаємодія з клієнтом для отримання виробів на замовлення найвищої якості.

Етапи замовлення

1.Зустріч та обговорення проекту.

2. Сфотографуйте та здійсніть замір передбачуваного виробу, оберіть камінь та форму майбутнього виробу.

3. Знайомство з прикладами робіт та видами матеріалу у нас в офісі та попередній прорахунок вартості замовлення.< Приїзд майстра на об'єкт, nbsp; вимір, і можливий перерахунок вартості.

5. Затвердження проекту, термін виконання.

Після затвердження проекту та авансу -  всього за 3 тижні очікування - ваша нова стільниця, мийка, або навіть ванна (будь-який проект з каменю) буде  готова.

У день встановлення

За готовністю виробу ми з Вами домовимося про день і час встановлення, тому що робота з виробами з натурального та штучного каменю достатня важка.  Для прискорення процесу монтажу - приміщення має бути підготовлене заздалегідь, а саме:
-  прибрати з приміщення сторонні предмети, вони можуть перешкодити установці, запилиться в ході монтажу;
- в приміщенні повинен бути доступ до електроенергії, уявити нашу роботу без електроінструменту просто не можна;
- роботи будуть шумними, так що вибирайте час монтажу з розумом сусіди не обра  дуються, установки вашої мийки о 7 годині ранку. Після закінчення монтажу, Ви особисто прийміть виріб, переконайтеся, що він поставлений і зроблений якісно.

 Догляд за виробами з натурального та штучного каменю

Якщо ви бажаєте, щоб ваша стільниця, мийка або екран для ванни прослужила Вам довго і не втратила свій статусний та естетичний зовнішній вигляд, вам доведеться дотримуватися правил експлуатації виробів з натурального каменю.

Берегти виріб від впливу високих температур (не варто ставити на стільницю посуд, тільки що знятий з плити).

Просто користуйтеся спеціальними підставками.

Не використовувати для миття виробу абразивні матеріали.

Для очищення виробу достатньо шампуню, нанесеного на м'яку губку.

Для того щоб поверхня виробу менше забруднювалася використовуйте спеціальні воску, вони завадять забруднювачам вбратися у вашу стільницю.

Звичайно, стільниці та мийки з натурального каменю мають значну міцність, але не варто її перевіряти, можливо ваші гості, побачивши ваш стіл вирішать потанцювати на ньому, краще припинити такі спроби.

Головне

Щоб замовити виріб з натурального або штучного каменю, просто зверніться до нас, і далі наш консультант підкаже  Вам і допоможе визначитися з вибором. 

У даній категорії немає товарів.
Зателефонувати